verslag grote dag zonder zorgen – slagharen 2019

Zaterdag 4 mei 2019 was het zover. Voor de vierde keer sinds de oprichting van Stichting Dag zonder Zorgen werd de grote Dag zonder Zorgen georganiseerd. En dit jaar was het een echte GROTE Dag zonder Zorgen. Met 450 mensen en 5 grote touringcars van Pouw werd er naar attractiepark Slagharen gereden om daar een onvergetelijke gezinservaring te beleven. Naast gezinnen uit Nieuwegein en IJsselstein vertrok er dit jaar ook een touringcar uit Houten.

Tussen 7.30 u en 8.00 uur kwamen de gezinnen met heel veel zin naar de vertrekpunten in Nieuwegein, IJsselstein en Houten en om 8.30 uur vertrokken de 5 touringcars naar attractiepark Slagharen, alwaar we om 10.15 uur gezamenlijk aankwamen. De weersvoorspellingen waren wat wisselend, maar dat mocht de pret niet drukken. Dat het weer uiteindelijk enorm meeviel was een prettige bijkomstigheid.

Na aankomst bij het park werden de pakjes drinken, fruit, snoepzakjes en andere tussendoortjes, welke door 6 vestigingen van Albert Heijn uit Nieuwegein, IJsselstein en Houten ter beschikking waren gesteld, uitgedeeld en konden de gezinnen naar de ingang van het park.

Nadat de gezinnen hun lunchkaarten hadden meegenomen konden zij de rest van de dag geheel vrij met het gezin het park in om hun onvergetelijke gezinservaring te beleven. Gezien de reacties welke wij als bestuur al in het park kregen had iedereen het uitstekend naar hun zin. Er waren attracties voor jong en oud en ouders en kinderen hadden duidelijk veel plezier.
Om 16.45 werd iedereen weer bij de bussen verwacht om naar huis te rijden. Tijdens de busrit konden de kinderen , voor zover zij nog wakker waren, lekker naar een disney film kijken en een zakje snoep en chips eten. Daarnaast werd ieder gezin gevraagd een klein stukje tekst op een poster te schrijven. Uit de vele tekstjes bleek dat iedereen een onvergetelijke dag had gehad. Hiermee was de doelstelling van de Stichting Dag zonder Zorgen wederom ruimschoots gehaald.

Het bestuur van de Stichting Dag zonder Zorgen wil haar speciale dank uitspreken aan de vrijwilligers, de partners Voedselbank Nieuwegein/ IJsselstein, Speelgoedbank Nieuwegein/ IJsselstein, Vitras en de Stichting buurtgezinnen Nieuwegein, IJsselstein en Houten, maar ook haar fantastische sponsors Mc Cain, Gemeente Nieuwegein, de 6 vestigingen van Albert Heijn, Attractiepark Slagharen en Pouw mogen niet onbenoemd blijven. Zonder jullie allen hadden we dit niet kunnen organiseren. Namens ons en alle gezinnen heel hartelijk dank.

bereikte kinderen/gezinnen

aantal personen

Aantal volwassenen

Aantal kinderen

aantal gezinnen

samenwerkingspartners

Sponsoren grote dag zonder zorgen 2019

projecten 2022

Stichting Dag Zonder Zorgen bestaat in 2022 alweer 6 jaar. Door corona hebben we de afgelopen twee jaar weinig kunnen ondernemen. Dat wil niet zeggen dat we, ook nu al vooruit blijven kijken. Wij hopen dat onze projecten in 2022 weer doorgang kunnen vinden.

Eerste kwartaal 2022 Datum nader te bepalen

Kookworkshop fort vreeswijk

7 mei

De grote dag

najaar

KidZcity

1-5 december

Sinterklaas On-Tour

20-24 december

Kerst zonder zorgen

Gezinservaringen zijn onbetaalbaar!

Stichting Dag Zonder Zorgen is afhankelijk van gelden en donaties om het allemaal mogelijk te maken. Per jaar worden er diverse events georganiseerd door een geweldig team van vrijwilligers. Het doel van deze events is om opbrengsten te genereren. Alle opbrengsten (gelden, donaties en zaken die gesponsord worden) komen voor 100% ten goede aan de stichting.

Dankzij u wordt het mogelijk gemaakt dat elk jaar een dag voor de mensen waar het allemaal om draait georganiseerd kan worden. Samen zorgen we ervoor dat hun dag een onvergetelijke dag wordt.

Contactgegevens

Stichting Dag Zonder Zorgen
Prins Hendriklaan 27
3433 EH NIEUWEGEIN

IBAN NL 23 INGB 0007 1107 73
K.v.K. 856323378

Geregistreerd onder RSIN: 856323378

8 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This