sponsoren Stichting Dag Zonder Zorgen

 

Geen enkele stichting kan zonder de steun van sponsoren. Dit geldt natuurlijk ook voor Stichting Dag Zonder Zorgen. De stichting is dan ook dankbaar dat de Gemeente Nieuwegein, het lokale bedrijfsleven, maar ook landelijke organisaties bereid zijn de stichting te steunen.

Om de ambities van de stichting waar te kunnen maken kunnen wij alle mogelijke steun, financieel, in natura of projectgebonden, goed gebruiken.
Indien u het doel van de stichting omarmt en ook wilt steunen neem dan contact met ons op. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat uw bedrijfslogo aan deze sponsorpagina wordt toegevoegd. Ook zijn er mogelijkheden voor u als sponsor om een prominente plek te krijgen tijdens één van onze projecten.  Bekijk onze projecten en neem contact met ons op.

Hieronder treft u onze sponsoren aan die de stichting in de afgelopen jaren hebben gesteund:

Superhelden

Ongeacht hoe u de Stichting steunt kunt u in aanmerking komen voor de status “SUPERHELD” van de Stichting Dag zonder Zorgen.

Wij hebben 4 soorten superhelden, te weten brons, zilver, goud en platina. Wat houdt dit in:

Platina superheld
Indien u een donatie in geld of natura doet van € 1.000 of meer ontvangt u in A3 formaat een mooi ingelijst certificaat van de Stichting Dag Zonder Zorgen, zoals hieronder weergegeven. Daarnaast krijgt het certificaat met uw bedrijfslogo een mooie plaats in onze platina superhelden galerij onder “sponsors”. Tenslotte ontvangt u een mooie ingelijste poster van de Grote Dag Zonder Zorgen waarop gezinnen een boodschap over de Grote Dag Zonder Zorgen hebben geschreven.

Gouden superheld
Indien u een donatie in geld of natura doet van € 750 – € 1.000 ontvangt u in A3 formaat een mooi ingelijst certificaat van de Stichting Dag Zonder Zorgen, zoals hieronder weergegeven. Daarnaast krijgt het certificaat met uw bedrijfslogo een mooie plaats in onze gouden superhelden galerij onder “sponsors”.

Zilveren superheld

Indien u een donatie in geld of natura doet van € 250 – € 750 ontvangt u in A3 formaat een mooi certificaat van de Stichting Dag Zonder Zorgen, zoals hieronder weergegeven. Daarnaast krijgt het certificaat met uw bedrijfslogo een mooie plaats in onze zilveren superhelden galerij onder “sponsors”.

Bronzen superheld

Indien u een donatie in geld of natura doet van € 100 – € 250 ontvangt u in A4 formaat een mooi certificaat van de Stichting Dag Zonder Zorgen, zoals hieronder weergegeven. Daarnaast krijgt het certificaat met uw bedrijfslogo een mooie plaats in onze bronzen superhelden galerij onder “sponsors”.

Platina superheld

Gouden superheld

Zilveren superheld

Bronze superheld

Contactgegevens

Stichting Dag Zonder Zorgen
Prins Hendriklaan 27
3433 EH NIEUWEGEIN

IBAN NL 23 INGB 0007 1107 73
K.v.K. 856323378

Geregistreerd onder RSIN: 856323378

4 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This