met uw hulp maakt u het mogelijk om gezinnen een dag zorgen zorgen te bezorgen

Stichting Dag Zonder Zorgen is afhankelijk van gelden en donaties om het allemaal mogelijk te maken. Dit jaar worden er diverse events georganiseerd door een geweldig team van vrijwilligers. Het doel van de events is om opbrengsten te genereren. Alle opbrengsten (gelden, donaties en zaken die gesponsord worden) komen voor 100% ten goede aan de stichting.

Het bestuur van de Stichting Dag Zonder Zorgen is op voorhand alle vrijwilligers, donateurs en iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage levert of heeft geleverd zeer dankbaar.

Dankzij u wordt het mogelijk gemaakt dat elk jaar een dag voor de mensen waar het allemaal om draait georganiseerd kan worden. Samen zorgen we ervoor dat hun dag een onvergetelijke dag wordt.

Alle donaties zijn welkom. In welke vorm dan ook, of het nu geld is of zaken waarvan u overtuigd bent die de gezinnen (en in het bijzonder de kinderen) kunnen gebruiken om een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

doneren met ideal

Bedrag

Op deze dag heb ik echt het gevoel dat ik weer vader kan zijn

blije gezichten

gezinnen geholpen

projecten 2019

Stichting dag zonder zorgen heeft in 2018 grote stappen gezet. Er zijn veel contacten gelegd met de Gemeente Nieuwegein en lokale bedrijven in Nieuwegein, maar ook met andere lokale sociale initiatieven, zoals de speelgoedbank Nieuwegein en stichting buurtgezinnen Nieuwegein.

Deze contacten hebben de stichting wederom meer inzicht gegeven in de mogelijkheden om gezinnen die dit nodig hebben te kunnen helpen gezinservaringen te beleven. Dit heeft er toe geleid dat de Stichting voor 2019 haar activiteiten en projecten fors zal uitbreiden.

februari

Kookworkshop fort vreeswijk

mei

De grote dag

najaar

KidZcity

december

Sinterklaas On-Tour

december

Kerst zonder zorgen

Contactgegevens

Stichting Dag Zonder Zorgen
Prins Hendriklaan 27
3433 EH NIEUWEGEIN

IBAN NL 23 INGB 0007 1107 73
K.v.K. 856323378

Geregistreerd onder RSIN: 856323378

15 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This