Wat een mooi bedankje van buurtgezinnen Nieuwegein – Sinterklaas On Tour 2018

Onderstaand bedankje kregen we van Atie Wakkee, coördinator in Nieuwegein van de landelijke organisatie Buurtgezinnen. Wij willen Atie bedanken voor haar inzet bij Buurtgezinnen en wij vonden het een eer om te mogen bijdragen aan de gezinservaringen middels Sinterklaas On Tour 2018 voor de gezinnen van Buurtgezinnen.

Namens het hele team delen wij graag de letterlijke tekst:

Lieve mensen van Sint on Tour,

WAT EEN SUCCES! DANK JULLIE WEL NAMENS de zes BUURTGEZINNEN!

Om jullie te laten weten hoe ontzettend blij alle gezinnen waren met de komst van Sinterklaas en Zwarte Piet geef ik wat reacties door;

* Mijn drie stoere zoons poseren maar wat graag met Sint en Pieten op de foto. De oudste zit zelfs op zijn knie! Blije gezichten en gezelligheid. Dank u wel Sint voor de mooie kado’s!

* De Nederlandse taal verstaat ze niet. Ze zat wel tussen de Pieten op de bank en zelfs even bij Sint op schoot dit meisje van drie. Ze keek haar ogen uit naar de mooi ingepakte pakjes. Na het uitpakken van de kadootjes stond ze op en gaf Sint spontaan een zoentje. En de Pieten een echte high five! Moeder vertelde dat ze helemaal door het dolle was met haar nieuwe speelgoed.

*Het was echt een verrassing, spannend een bezoek van Sint en Piet bij ons thuis! Zelfs aan de buurmeisjes had Sint gedacht. Geweldig! Dochter was blij verrast met alle aandacht en haar kado!

* De kinderen van vier en twee vonden het heel leuk, ondanks dat de jongste ziek was ook zij heel blij met haar kadootjes. De oudste had veel plezier met Sint en Piet. Moeder geniet volop mee. Blije foto’s laten drie blije mensen zien.

*De kids hebben zo genoten dat Sint is langs geweest! Die lach op hun gezicht is gewoon onbetaalbaar. Bedankt dat Sint aan ons heeft gedacht! Een dankbare moeder.

*Ondanks dat het kindje maar een jaar is en heel verlegen was bij Sinterklaas, verscheen er toch een glimlach op het gezichtje van oor tot oor! Natuurlijk ook heel blij met de kadootjes. Een dikke pluim voor de Sint en zijn Pieten en bedankt voor dit moment. Een heel erg mooie herinnering ook voor papa en mama!

NAMENS DEZE ZES GEZINNEN: JULLIE ZIJN TOPPERS! EINDELOOS BEDANKT!

Rest mij nog dit:
Heel veel dank voor het denken aan Buurtgezinnen en voor het aanbod aan Buurtgezinnen.nl in Nieuwegein.
Bedankt dat ik zoveel gezinnen mocht aanmelden. Ik denk dat het bij de juiste gezinnen terecht is gekomen en dat deze Sinterklaas on Tour Actie hét grote verschil heeft gemaakt voor hen.

Bedankt voor de verwennerij, de aandacht, de gezelligheid en de cadeautjes. Deze mensen kunnen daar zo van genieten. Dit is een echte opsteker geweest!
SUPER BEDANKT!

In plaats van dat ze mij allemaal bedanken geef ik het ‘BEDANKT’- stokje graag door aan jullie, iedereen van de organisatie.

Wil je dit bedankje met de Sint en de Pieten en de initiatiefnemer(s), de chauffeur en de inkopers en de sponsoren enzovoort delen?
Want ik weet best, er komt heel wat bij kijken en het was echt ontzettend goed georganiseerd! Top!

Voor jullie een heel mooie decembermaand en lekker nagenieten.
Alvast mooie en gezellige kerstdagen voor iedereen en een liefdevol, gezond en gelukkig nieuwjaar toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Atie Wakkee

Buurtgezinnen.nl in Nieuwegein

Pin It on Pinterest

Share This