Kerstevent 2017 Dag Zonder Zorgen

Op zondag 10 december 2017 organiseert de Stichting ‘Dag Zonder Zorgen’ in samenwerking met Wellness en Healthclub NewStyle in Nieuwegein voor de tweede keer dit jaar een groot sportevent. De totale opbrengst van dit ‘kerstevent’ is bestemd voor de Stichting Dag Zonder Zorgen. ‘Als stichting zijn we heel blij met dit geweldige initiatief!’ aldus Rick de Jong. Videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers van namen alvast een sneak preview en interviewde Rick de Jong, oprichter en bestuursvoorzitter van de stichting.

De Jong: ‘Natuurlijk hopen we dat heel veel inwoners van Nieuwegein en omstreken op 10 december naar Newstyle aan de Constructieweg 2A in Nieuwegein komen. Om zelf te sporten, of om de sporters aan te moedigen en mee te doen aan de loterij (waarbij prachtige prijzen zijn te winnen) en/of de kinderbingo. Het belooft een supergezellige dag te worden!’

Stichting Dag Zonder Zorgen verzorgt dagjes uit voor gezinnen die het niet breed hebben. De Stichting is opgericht in 2016 en heeft de afgelopen twee jaar twee prachtige evenementen mogen organiseren voor gezinnen die dit anders nooit hadden kunnen meemaken. Het doel van de Stichting is dat ook gezinnen die het niet breed hebben recht hebben op fantastische gezinservaringen.

Tot op heden heeft de Stichting deze dagen georganiseerd voor gezinnen uit Nieuwegein. Vanwege het grote succes van de afgelopen twee jaar heeft de Stichting besloten haar activiteiten uit te breiden naar IJsselstein, Houten en Vianen. Het bestuur van de Stichting vindt dat de enorme vreugde en dankbaarheid van de gezinnen uit Nieuwegein die deze dagen hebben kunnen beleven ook gedeeld moet gaan worden in de gemeenten om ons heen. De eerste contacten met IJsselstein zijn reeds gelegd en Vianen en Houten zullen snel gaan volgen.

De Stichting heeft in de afgelopen 18 maanden enorm veel support gehad van fantastische sponsoren. Daarnaast heeft de Stichting ook van vele particulieren positieve reacties en bijdragen mogen ontvangen.

Pin It on Pinterest

Share This