4.000 inwoners onder sociaal minimum

Wist u dat er in de gemeente Nieuwegein ruim 4.000 inwoners op of onder het sociaal minimum leven. Hieronder bevinden zich veel gezinnen met jonge kinderen. Gezinnen die niet de financiƫle middelen hebben om op vakantie te gaan, zelfs geen dagje uit kunnen met het gezin.

Positieve gezinservaringen
Stichting Dag Zonder Zorgen verzorgt dagjes uit voor gezinnen die het niet breed hebben. De Stichting is opgericht in 2016 en heeft de afgelopen twee jaar twee prachtige evenementen mogen organiseren voor gezinnen die dit anders nooit hadden kunnen meemaken. Het doel van de Stichting is dat ook gezinnen die het niet breed hebben recht hebben op fantastische gezinservaringen.

Tot op heden heeft de Stichting deze dagen georganiseerd voor gezinnen uit Nieuwegein. Vanwege het grote succes van de afgelopen twee jaar heeft de Stichting besloten haar activiteiten uit te breiden naar IJsselstein, Houten en Vianen. Het bestuur van de Stichting vindt dat de enorme vreugde en dankbaarheid van de gezinnen uit Nieuwegein die deze dagen hebben kunnen beleven ook gedeeld moet gaan worden in de gemeenten om ons heen. De eerste contacten met IJsselstein zijn reeds gelegd en Vianen en Houten zullen snel gaan volgen.

De Stichting heeft in de afgelopen 18 maanden enorm veel support gehad van fantastische sponsoren. Daarnaast heeft de Stichting ook van vele particulieren positieve reacties en bijdragen mogen ontvangen.

Alle hulp is welkom
Echter, voor de uitbreiding van onze activiteiten hebben wij ook financiƫle middelen nodig. Wij zoeken bedrijven en particulieren die ons hierbij willen helpen. Sponsoren die ons helpen onze ambities waar te maken.

Wilt u ook iets doen voor de gezinnen om ons heen die ook recht hebben op mooie gezinservaringen?
Dit kan door een bijdrage te storten op onze bankrekening: NL23INGB0007110773 of via onze website www.dagzonderzorgen.nl.

Op de website vindt u alle informatie over de Stichting. De Stichting beschikt over een ANBI status.

Namens alle gezinnen en het Bestuur van de Stichting. Hartelijk dank.

Rick de Jong

Pin It on Pinterest

Share This